Lastik İzmir | Lastik Fiyatları

Lastik, Oto Lastik, Lastik Fiyatları, Lastik İzmir

Blog

Michelin X-Ice Snow Kış Lastiği Ebatları Artıyor

Michelin X-Ice Snow için 2021’in Mayıs ve Ekim ayları arasında 41 yeni ebat sunuluyor. 2020’de piyasaya sürülen Michelin kış lastiği, zorlu koşullarda maksimum hareket kabiliyeti ve güvenlik için tasarlanmış lider bir ürün olarak kategoride çıtayı yukarıya taşıdı. İkinci aşama lansmanı ile Michelin X-Ice Snow ebat sayısı 116’ya ulaşacak.

Michelin X-Ice Snow Test Sonuçları

Michelin X-Ice Snow, serideki bir önceki lastik ile kıyaslandığında kar üzerinde daha iyi performansa ve daha iyi fren mesafelerine sahip. Buzlu zeminlerde ise önde gelen rakibine göre 2,7 metre daha kısa fren mesafesi sunuyor. Michelin kış lastiği, aynı zamanda dayanıklılık açısından da en yakın rakiplerine göre daha iyi. Michelin X-Ice Snow, markanın Nordik test merkezlerinde en zorlu koşullarda test edilerek geliştirilmiştir. Michelin kış lastiği, desen ve hamurunda yapılan yenilikler ile karlı ve buzllu zeminlerde yüksek çekiş gücü sağlamaktadır.

Michelin X-Ice Snow Teknik Özellikler

V Şeklindeki Sırt Deseni: Temas yüzeyinin %100 oranında kullanımını sağlayan sırt tasarımı, buzlu ve karlı zeminlerde yol tutuşunu geliştirmektedir. Michelin X-Ice Snow, aşındıktan sonra dâhi kış koşullarında yüksek yol tutuşu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Flex-Ice 2.0™ Sırt Bileşiği: Silika içerikli bileşik, çok düşük sıcaklıklarda dahi lastiğin elastikiyetini korumasını sağlamaktadır. Kış aylarında çok çeşitli koşullarda yüksek performans sağlayan benzersiz kauçuk bileşiği, yeni nesil Michelin kış lastiği ile sunulmaktadır.
Michelin EverGrip Teknolojisi: Polimer içeren bileşik, lastiğin tüm ömrü boyunca kar ve buzda yol tutuş özelliklerini korumasını sağlamaktadır.
Farklı Derinliklere Sahip 3 Boyutlu Kılcallar: Michelin kış lastiği dişleri üzerindeki kılcallar, birbirine kenetlenecek yapıda tasarlanmıştır. Karlı ve buzlu zeminlerde pençe etkisi yaratarak zeminin iyi bir şekilde kavranmasında etkili olmaktadır.

Michelin X-Ice Snow Ebatları

Michelin X-Ice Snow, 14 ila 22 inç arası 116 ebatta sunuluyor. Michelin kış lastiği; binek otomobiller, CUV ve SUV araçlar için üretiliyor. Lastiklerin hız endeksleri de T veya H olarak sunuluyor. Lastik, ek ebatları ile şimdi kış lastiği pazarının %93’ünü kapsıyor.