Lastik İzmir | Lastik Fiyatları

Lastik, Oto Lastik, Lastik Fiyatları, Lastik İzmir

Blog

2019 Motobike İstanbul Yoğun İlgi Gördü

Motul’un sponsorluğunda gerçekleşen ve geçtiğimiz günlerde sona ermiş olan Motobike Istanbul; sektörün öncü dernekleri olan MOTED, Motoder ve Bides destekleri ile gerçekleştirilip  Messe Frankurt Istanbul tarafından organize ediliyor ve  bölgenin en kapsamlı sektör etkinliği olma özelliği taşıyor.  Bisiklet ve motosiklet tutkunlarının dört gözle beklediği Motobike Istanbul’un açılışı Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Motosiklet Endüstrisi Derneği Başkanı Bülent Kılıçer, Motul Türkiye Satış Müdürü Kerem Oyılmaz ve Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke tarafından yapıldı.

Yeni Modeller Ziyaretçilerin Yoğun İlgisiyle Karşılaştı

24 ülkeden 255 katılımcının yer aldığı Motobike Istanbul fuarı, 16.000 metre kareden daha büyük bir stand alanına sahip. 100.000’den fazla ziyaretçinin katıldığı fuarda yeni model lansmanları en çok ilgi gören alan oldu.  Aprilla, BMW, Ducati, Honda, Harley Davidson, Triumph, Yamaha, Vespa, KTM, Kral, Kuba, CF Moto, Volta, SYM, Bajaj, Polaris, Citycoco, Moto Gusto, Moto Guzzi, Husqvarna, Yuki gibi pek çok prestijli firmanın yeni model araçları motosiklet tutkunları tarafından incelendi. 

Gösteri ve Etkinlikler Fuarda Büyük İlgi Topladı

Motobike İstanbul, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören seminer ve gösteri programlarına bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ev sahipliği yaptı. Birkan Polat ve Onur Duva, gösteri alanındaki motosiklet meraklılarını heyecanlandıran gösteriler sergiledi. Ziyaretçiler, Motobike Academy kapsamında uzman kişilerden sürüş eğitimi ve kış rotası önerileri alma fırsatı yakaladı. Bunun yanı sıra motovlogerların söyleşileri de fuarda büyük ilgi topladı. Motobike İstanbul 2019’da motosiklet tutkunlarının heyecanına ortak olan ana sponsor madeni yağ sektörünün lider markası MOTUL oldu. Bunun yanı sıra Garanti Bankası, Aytemiz, Quick Sigorta ve Super FM de sponsorlukları ile bu heyecan verici fuara destek oldu.